Welkom op de website van Danc-inn Moon.

Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van het geluid en licht voor diverse gelegenheden. Daarbij kunt u denken aan het versterken van een band met een spetterende lichtshow. Bij ons staat een hoge prijs/kwaliteit verhouding centraal.

Door uitsluitend gebruik te maken van kwalitatief zeer hoogstaande apparatuur, en jarenlange ervaring, bent u bij ons verzekerd van altijd een lekker geluid, met een energieke lichtshow.

Wilt u meer weten, neem dan gerust contact met ons op, via het online contact formulier.


Karaoke

Nog altijd is Karaoke een grote sfeerverhoger op uw feest. Wij hebben voor u, onze verhuurafdeling uitgebreid met diverse karaokeshows.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Geplaatst op:08-05-2007
Nieuwe Rookmachine

Doordat rookmachines moeilijk te doseren zijn, en vaak een grote pluim rook geven, levert dit vaak problemen op met zangers en zangeressen. Om dit probleem te voorkomen hebben we sinds kort een fazer. Dit is een rook machine met een ventilator. Deze produceert weinig rook en blaast de rook meteen weg, zodat er een lichte nevel ontstaat. Hierdoor slaat de rook minder snel op de stembanden en zullen de zangers en zangeressen minder last van de rook hebben.

Mocht er nog altijd last zijn van de rook, zullen wij uiteraard de rookmachine uitlaten.


Geplaatst op:15-03-2007
Nieuwe foto's

Afgelopen tijd hebben we diverse optredens van de bruiloftsband Feedback ondersteund met een geluids- en lichtset. Foto's hiervan zijn te vinden in het fotoalbum.


Geplaatst op:20-02-2007